Γονείς με Λόγο και Γνώση.

Ποιοί είμαστε


Είμαστε γονείς.

Οικογένειες με γονείς και παιδιά.

Με παιδιά που γεννήθηκαν μέσα από την αγαπητική σχέση μας. Αισθανόμαστε γι αυτό ολοκληρωμένοι και επιθυμούμε να μεταδώσουμε αυτή την εμπειρία μας και σε άλλους. Έχουμε πεισθεί από την οικογενειακή μας πραγματικότητα ότι η οικογένεια που λειτουργεί μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια που διαχρονικά έθεσε ο Δημιουργός Της έχει εσωτερική πληρότητα αλλά και ταυτόχρονα προάγει την Κοινωνική Πραγματικότητα προς την Πρόοδο και Ευημερία.

Στεκόμαστε με άκρα επιφυλακτικότητα σε καινοφανείς θεωρίες που αποκόπτουν την έννοια της Οικογενείας από τον αληθινό της προορισμό που είναι η φυσιολογική γέννηση και ανατροφή νέων ανθρώπων σε κλίμα ασφάλειας και μονιμότητας. Δεν δεχόμαστε φαντασιώσεις, ακόμα και αν έχουν νομοθετική κάλυψη, που υποστασιοποιούν το ανυπόστατο και αναγνωρίζουν πλασματικά σαν δήθεν οικογένειες θνησιγενείς σχέσεις ομοφυλικές ή ετεροφυλικές . Για μας η δια βίου σχέση άνδρα και γυναίκας αποτελεί τη βάση του αληθινού γάμου και μετέχει όχι μόνον του ανθρωπίνου αλλά και του θείου Δικαίου.

Σαν γονείς θέλουμε να υπερασπίσουμε το αναφαίρετο δικαίωμά μας να ανατρέφουμε τα παιδιά μας σύμφωνα με τις δικές μας αντιλήψεις. Να τους μεταδίδουμε τη μητρική Γλώσσα καθώς και την Πίστη και τον Πολιτισμό μας. Δεν δεχόμαστε τα παιδιά μας να γίνουν ιδρυματικά, επειδή αυτό το απαιτούν και το επιβάλλουν απρόσωπα κέντρα εξουσίας. Γνωρίζουμε πολύ καλά την ρατσιστική αντιμετώπιση που έχουν με επιμέλεια οργανώσει επίσημες και ανεπίσημες δυνάμεις εξουσίας σε αυτό το τόπο. Έχουμε διαγνώσει με σαφήνεια τον αντιδραστικό ρόλο που παίζουν τα ΜΜΕ σε κάθε προσπάθεια που επιδιώκει να φέρει ελπίδα και αληθινό όραμα. Σε κάθε τι που αντλεί δυνάμεις από την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Δεν μας φοβίζει όμως καθόλου αυτό. Αντίθετα μας κινητοποιεί προς δράση.

Θέλουμε να προαγάγουμε ένα διάλογο και μια ενημέρωση μέσα από ουσιαστικά και σημαντικά ζητήματα της ανθρώπινης ζωής. Με καθαρή και ασκίαστη λογική, χωρίς τις κοινωνικές υποκρισίες και ομαδικές προκαταλήψεις. Επιθυμούμε να φέρουμε κοντά μας όλους όσοι αντιστέκονται και αγωνίζονται να μην ξαναγυρίσει η κοινωνία μας στην βαρβαρότητα και στην διαφθορά με όλες τις μορφές που σήμερα προπαγανδίζονται, από τον νεοπαγανισμό μέχρι τα φρικιαστικά εγκλήματα χάριν δήθεν του Θεού.

Ο Θεός είναι Αγάπη. Έτσι η θυσιαστική αγάπη είναι η μόνη μορφή αγάπης που είναι αποδεκτή. Γι αυτό έχουμε σαν λαμπρά παραδείγματα την Οικογένεια των Επτά Αδελφών Μακκαβαίων, που αναφέρονται στο Ιερό Βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης. Μας εμπνέουν και μας βεβαιώνουν ότι μια χούφτα ανθρώπων που έχουν τη Χάρη του Αληθινού Θεού μπορούν να πολεμήσουν και παγκόσμιες Αυτοκρατορίες και να αλλάξουν τη ροή της Ιστορίας αυτού του Κόσμου.

Επιστροφή στο Φόρουμ